Žít život offline

Suché pečující oleje INLIGHT NECK FIRMING SERUM

INLIGHT® je malá rodinná firma z britského Cornwallu, působící na trhu od roku 2007. Jejím zakladatelem a autorem filozofie značky i receptury produktů je lékař Mariano Spiezia, který se při výrobě produktů péče o pleť rozhodl zkombinovat své znalosti z medicíny, bylinkářství, homeopatie a vášně pro alchymii. Díky tomu se mu podařilo stvořit ty nejkvalitnější 100% přírodní produkty s výjimečnou účinností, které jsou mimořádně prospěšné pro pokožku, tělo i duši.

Nejnovější produkt zakladatele značky Inlight MUDr. Spieziy – Zpevňující sérum na krk – představuje unikátní péči o jemnou pokožku krku a dekoltu. Kombinuje účinnou řadu organických bylinných extraktů se stahujícími a antioxidačními vlastnostmi a „suché“ oleje, které pomáhají stimulovat elastin a kolagen. Díky těmto prémiovým ingrediencím dokáže pokožku při pravidelném používání viditelně vypnout, rozzářit a nadchnout svými výsledky.

Žij svou ženskost offline!

Pokožka na krku a v dekoltu je téměř stejně jemná jako kůže na očních víčkách? Kvůli nižšímu počtu mazových žláz je tenčí a sušší, obsahuje méně kolagenu a je proto náchylnější ke vzniku vrásek. Když do rovnice přidáme aktuální životní styl, kdy většinu dne trávíme s hlavou v předklonu nad telefonem či počítačem, výsledkem jsou přetížený a rychleji stárnoucí krk a dekolt, které volají po naší pozornosti.

Proč zařadit Inlight Zpevňující sérum na krk do svého pečujícího rituálu?
3 v 1, které potřebujeme

1. Mladistvá šíje

Není tajemstvím, že krk často prozradí věk i u žen, které si potrpí na zákroky plastické chirurgie. Jeho pokožka je díky své jemnosti velmi náchylná k vrásnění a brzy zaznamenává známky stárnutí. Inlight Zpevňujcí sérum na krk je proto must-have každé ženy, která touží po zachování pružné pleti a mladistvého vzhledu bez vrásek přírodní cestou.

2. Probuzení ženskosti

Máloco je více sexy než vypnutá šíje a sebevědomé držení těla se vztyčenou hlavou a vypnutou hrudí. Přitom postoj většiny z nás je s hlavou zapadlou mezi ramena. Pravidelná „self” masáž napomáhá uvolnění stažených svalů a postupnému otevření oblasti srdce. Vědomá péče o pokožku krku a dekoltu je skvělou příležitostí připomenout si svou ženskost a nosit ji se zaslouženou hrdostí.

3. Život offline

Kvůli naší neovladatelné potřebě být nonstop online a mít neustálý přehled o všech e-mailech, příspěvcích či informacích míjíme zajímavé lidi, okamžiky a příležitosti. Pojďme zvednout zrak od telefonů, narovnat krk a otevřít se světu okolo nás.

V čem tkví tajemství séra?
V hlavní roli suché oleje

V séru mají zásadní funkci „suché“ oleje. Přívlastek ”suché” mají proto, že se do pokožky vstřebají téměř okamžitě. Mají navíc ještě silnější hydratační účinky než jejich „mokří“ kolegové. Obsahují polynenasycené mastné kyseliny, jako je kyselina linolová, které v kombinaci s vysokou koncentrací rostlinných extraktů pomáhají stimulovat tvorbu kolagenu.

Největší hvězdou séra je olej z ořechů cacay, který podporuje tvorbu kožních buněk a pomáhá zpomalit stárnutí pleti i tvorbu pigmentových skvrn. Jeho účinky skvěle doplňuje mimořádně antioxidační suchý olej z hroznových jadérek, výtažek z adstringentního Camu Camu a extrakt ze zelené kávy s antioxidanty, které pomáhají pokožce udržet zdraví a pružnost. Lehká oříšková vůně cacay doplněná jemnými tóny jalovce a cypřiše dodává zpevňujícímu séru neodolatelně hřejivou a exotickou vůni.

Jaké kroky podniknout pro komplexní péči o svůj krk?
Rozlučme se s Tech-eckem

Vedle přirozeného působení gravitace a UV záření vede v dnešní době k předčasnému stárnutí krku a dekoltu tzv. „Tech-Neck“ neboli technologický krk. Ten si pěstujeme hodinami denně v nepřirozeném předklonu nad telefonem či počítačem. Kromě negativního dopadu na naši pokožku může „Tech-Neck“ zapříčinit nevhodné držení těla. Následně může způsobovat např. bolesti hlavy, problémy se spánkem, brnění končetin či sníženou pohyblivost krku a ramen. Prevencí v tomto směru může být pravidelné protahování těla (např. jóga), masáž šíje za pomoci Gua sha a pěnového válce či speciální cviky na zatahování brady. Prvním krokem je však uvědomění a to už nyní máme za sebou. Tak pojďme dál a naučme se s pomocí Inlight Zpevňujícího séra na krk žít život s hlavou vzhůru.

La biOrganica s.r.o. Slepá I 98/25 Praha 4 142 00
www.biOrganica.cz | kontakt: strouhalova@biorganica.cz | IG: @biorganica_cz