PROFIMEN, to je péče pro úspěšné muže

Na českém trhu září nová hvězda – značka PROFIMEN představuje unikátní kosmetické produkty na bázi kozího mléka, vitamínů a bylinných extraktů pro dokonalou péči o mužskou pleť.

Za značkou PROFIMEN stojí Olga a Valentin Girstlovi, matka a syn, které spojuje nejen talent pro podnikání, ale také touha poskytovat kvalitní produkty se skutečným potenciálem. „Spolupracovali jsme již dříve, a protože nám to šlo docela hezky, byla jen otázka času, kdy se objeví nový impulz, který nám určí další směr rozvoje,“ prozradila Olga Girstlová.

Onen impulz však nakonec přišel z naprosto nečekaného směru – tato nezdolná dáma se totiž dlouhodobě potýkala s kožními problémy, na které naprosto neuvěřitelně fungovala právě kozí kosmetika. Pokožka se lépe hojila a den ode dne vypadala zdravější. „Syna to velmi zaujalo. Netrvalo dlouho a přesvědčil mě, abychom založili společnost zaměřenou na vysoce kvalitní českou kosmetiku určenou mužům. Řadu produktů jsme nazvali PROFIMEN.“

Biologická ochrana pokožky

Kozí mléko je dokonalý biologický systém, který je vhodný pro všechny typy pleti. Jeho molekuly jsou tak malé, že bez problémů prostupují kožní bariérou a pomáhají bioaktivním látkám proniknout hlouběji do pokožky, kterou chrání před vysycháním, předčasným stárnutím a škodlivými vlivy okolního prostředí.

To dokáže díky fyzikálním i chemickým vlastnostem kozího másla, syrovátky a tvarohu. Spolu s kozím kolostrem dodá pleti všechny potřebné živiny pro její krásný a pevný vzhled.

Speciální složení pro muže

Kosmetika PROFIMEN v sobě spojuje hlavní složky kozího mléka, vitamíny, antioxidanty a bylinné extrakty, které nejvíce vyhovují právě mužům. Receptury jsou speciálně upraveny tak, aby produkty přinášely pánské pleti co největší prospěch z hlediska zdraví a hezkého vzhledu.

Kozí kosmetika navíc účinně zklidňuje pokožku a přispívá k udržení přirozeného mikrobiomu (což pánové ocení zejména po holení). Pro kosmetiku značky PROFIMEN je příznačný vysoký obsah účinných přírodních látek a minimální množství látek konzervačních.

V nabídce je Výživný krém na ruce pro každodenní péčiBalzám po holení s arganovým olejem a kyselinou hyaluronovou, 24hodinový krém na pleť s výtažky ze zlaté chaluhy a olivovníku. Produkty jsou dostupné také v exkluzivním PROFI SETu.

PROFIMEN kosmetiku si detailněji můžete prohlédnout na www.profimen.com