Módní značka my.pled otevřela svůj první butik v centru Prahy

my.pled je značka, která vznikla s ideou navrhnout ženám řešení elegantního a praktického oblékání, které respektuje každou ženu bez ohledu na konfekční velikost či věk

„Po zkušenostech z krásného prostoru prvorepublikové vily na pražské Ořechovce, kde jsme měli poslední roky showroom, jsme se rozhodli jít více do centra dění a ruchu města, abychom byli dostupnější našim my.pled ženám. Chceme být co možná nejblíže našim zákaznicím, zvláště proto, že pro mnohé z nich představuje náš koncept nový způsob, jak přistupovat k módě, a je pro ně důležité mít možnost se s naší nabídkou seznámit osobně před nákupem. To, co nabízíme, je jedinečné a nenajdete to nikde jinde,“ říká Romana Fetting, spolumajitelka značky, a dodává: „Náš butik je navržen s láskou k detailu, nabízí spoustu světla a pečlivě vybraná zrcadla, která naše klientky jistě ocení.”

Vlajkovou lodí se stal pléd, který tvoří v mnoha obměnách a pro různé příležitosti základ šatníku v denním i večerním životě každé ženy. my.pled je jedinou značkou v Evropě, která se specializuje na módní pléd v takovém rozsahu.

„Vytvořili jsme již stovky unikátních modelů a prodali už tisíce. Některé z našich unikátních střihů jsou dokonce chráněny jako patentovaný průmyslový vzor. A jejich cesta inovací nekončí. Rozšířili jsme svoji kolekci o ponča a volnočasový elegantní sortiment, včetně originálních doplňků, které dokonale ladí s našimi modely, jako jsou například stylové pásky nebo designové úchytné kroužky.
V my.pled si velmi ceníme osobního kontaktu s našimi klientkami, proto klademe velký důraz na budování aktivní a vřelé komunity. Vznikl tak my.pled KLUB, díky kterému pravidelně pořádáme setkání plná zábavného a vzdělávacího programu u našich partnerů nebo na zajímavých místech, soukromé vernisáže a módní přehlídky. Tyto akce nám umožňují nejen udržovat blízký vztah s našimi klientkami a inspirovat se jejich potřebami. Zcela přirozeně vytváříme prostředí pro networking a sdílení soukromých i pracovních příběhů, možností a příležitostí.
Náš butik je tedy místem nejen pro oslavu krásy a rozmanitosti elegantní pohodlné módy, ale i místem pro setkávání inspirativních žen,“ říká Romana Fetting.