Inovativní a trvale bezpečné funkce s nadčasovým designem

V současné době jsou koupelny stejně individuální jako lidé, kteří je používají. Maximální svoboda v designu, proto musí mít nejvyšší prioritu, pokud má být dosaženo dokonalosti interiéru. Architektura se vyvíjí v souladu se změnami společnosti. Funkční a estetické požadavky se zvyšují ve všech obytných prostorech, včetně koupelny. Ať již doma nebo ve veřejných budovách. Proto je svoboda v designu důležitější než kdykoliv předtím. Systémová řešení pod značkou TECE kombinují trvale bezpečné funkce s nadčasovým designem. TECE jako globální výrobce sanitárních výrobků a instalačních systémů splňuje požadavky architektů, projektantů a instalatérů.

Píše se rok 1955 a v německém městě Emsdetten se začíná odvíjet příběh společnosti TECE. Od té doby se mnoho věcí změnilo, ale některé hodnoty jsou trvalé. Za vznikem společnosti byla touha dělat dobré věci ještě lepšími. Není to slepá touha po dokonalosti, je to snaha o dosažení maximálního užitku pro spotřebitele.

Proč má být podlahové topení celý rok „neviditelné“ a pouze při vyúčtování se připomenout tak, že na to bude zákazník v teplém svetru vzpomínat dalších několik zim? Ano, tímto přehnaným způsobem jen zdůrazňujeme, že zdánlivě stejné výrobky se přece jen liší. Domácnosti již dlouhá léta oceňují jemné detaily v nadčasovém designu a zároveň technicky propracované výrobky. Jen čas odpoví na otázku, že vaše rozhodnutí bylo správné.

Od původní společnosti se současné TECE liší především celosvětovou působností a mnohem větší rozmanitostí portfolia vyráběných produktů. To hlavní však zůstává. Kouzlo rodiny Fehlings totiž stále pokračuje. Již třetí generace rodu řídí společnost a s přirozenou vášní vyhledává prostor pro další inovace a zlepšení.

Milníky v historii společnosti se stalo mnoho okamžiků. Mezi ty zcela zásadní určitě patří vývoj a výroba produktů TECEflex, lisovaného potrubí pro rozvody pitné i užitkové vody, tepla, chladu nebo plynu. Od roku 1992 do současnosti je to jeden z nejvíce užívaných systémů všude tam, kde kvalita je na prvním místě. Od roku 2002 jsou to splachovací nádržky pro WC, které svým zpracováním získaly okamžitě popularitu mezi odbornou veřejností a s tím související ovládací tlačítka zase srdce spotřebitelů.

Později TECE představilo špičkové sprchové žlaby, které jako první na světe integrovaly odvodnění do podlahy tak, že se stalo téměř neviditelné. I zde přichází TECE s něčím navíc a nabízí uživateli jejich jednoduché a rychlé čištění.

Společnost TECE si uvědomuje, že za úspěchem velkých firem stojí proaktivní přístup. Této dynamické značce je to více než vlastní. V roce 2019 TECE symbolicky vystupuje ze zdi a stává se více viditelnou. Představuje svou revoluční toaletu TECEone. Sprchovací toaletu! Trh postrádal výrobek, který poskytne stejně efektivní mytí intimních partií, jako je tomu u bidetů, a zároveň přinese uživateli komfort luxusních sprchovacích toalet. Pro TECE ta správná výzva. Není to ale samo sebou, že všechny uvedené výrobky mají přízeň uživatelů dodnes. Jsou totiž vyvíjené na základě komunikace s uživateli, na vnímání jejich pocitů a přání. Jen výrobky s takovou přidanou hodnotou mají dlouhodobé místo na výsluní.

Zodpovědný přístup ve vývoji, používání nejmodernějších technologií při výrobě a efektivní logistika samotného prodeje minimalizuje dopady na životním prostředí. I z tohoto důvodu firma TECE oslovuje svými produkty stále více zákazníků. Můžete se přesvědčit sami o hodnotách německé značky TECE. Je to partnerství na celý život.

Více najdete na www.tece.cz