Inovační boom z Crystalexu

Crystalex CZ, s.r.o. – největší český výrobce nápojového skla, přináší s novým rokem 2019 opět atraktivní novou kolekci. Jedná se o další rozšíření nabídky automatických souborů a zejména pak mimořádně širokou nabídku nových dekorací.

5 nových souborů

Crystalex pro rok 2019 přináší hned 5 nových souborů. Nejvíce prezentovanou novinkou je soubor XTRA, ale zcela jistě zaujmou i soubory MEGAN, LENNY, UMA a WENDY. Výrazně je prezentován program HORECA, na Ambiente jej bylo vidět ještě výrazněji než v minulosti.

5 nových dekoračních projektů

Každoročně přinášíme několik nových dekoračních projektů – vždy vybrané dekory zabalené v atraktivních ofsetových obalech. Pro rok 2019 přinášíme STRING a LEAVES, což jsou pečlivě vybrané dekory vyráběné technikou pantograf. Dalšími projekty jsou BUTTERFLY, SPECTRUM a KATE – COLOURS. Jsme přesvědčeni o tom, že budou podobně úspěšné jako ty dřívější. Z těch nejznámějších jmenujme RAINBOW, NEON, CRAZY, GONDOLA, ELEMENTS, ROYAL nebo LOVE.

50 nových dekorů

Kromě dekoračních projektů přinášíme i další nabídku dekorací – více než 50 zcela nových dekorů. Určitě osloví naše zákazníky nebo je inspirují k vytvoření vlastních dekorací. Mimořádně atraktivní je kolekce dekorů vyráběných technologií „HLOUBKOVÉ PANTO“ („deep pantograph engraving“).

Technologie hloubkového panta je inovací tradiční technologie, kdy díky modifikovanému výrobnímu postupu je dekor panta hlubší a vizuelně lépe viditelný. Většina těchto dekorů je kromě čistého provedení nabízena též v exkluzivních provedeních se zatřeným zlatem nebo platinou, kdy ještě více vynikne krása dekorů.

Vedle výše uvedeného hloubkového panta je samozřejmě nabízena široká nabídka nových dekorů klasického panta. Dekory jsou nabízeny na tradičních i moderních souborech, v kolekci 2019 najdete jemné decentní dekory, ale i dekory kombinované s ráfky nebo barvami.