Högl otevřel obchod ve Fashion Arena Prague Outlet

Outletové centrum Fashion Arena Prague Outlet rozšířilo sortiment o další vyhledávanou módní značku s kvalitní obuví, kabelkami a doplňky. Jedna z největších rakouských obuvnických společností, je zastoupena již ve více jak třiceti zemích světa.

Již od čtvrtka 1. listopadu mohou zákazníci navštívit ve Fashion Arena Prague Outlet mezinárodně úspěšného výrobce kvalitní obuvi Högl. K příležitosti slavnostního otevření obchodu je pro návštěvníky připravena speciální zaváděcí nabídka – od 1. do 4. listopadu je připravena dodatečná 20% sleva z outletových cen na celý sortiment.

Značka spojuje cit pro aktuální trendy s maximálním pohodlím při nošení. Více než sedmdesátiletá tradice, využití nejmodernějších technologií výroby, pečlivě vybrané materiály a vynikající ševcovské řemeslo. Právě to jsou nejcharakterističtější znaky obuvi a kabelek s hrdě vyhlížejícím logem Högl. Společnost svými produkty podtrhuje styl svého majitele a jedinečně kopíruje jeho a náladu. Rakouský výrobce obuvi nabízí především velmi pohodlné baleríny, elegantní mokasíny a polobotky, stylové sandály a pantofle a samotným vrcholem jsou luxusně vyhlížející lodičky a kozačky.

Více na  www.fashion-arena.cz

Zdroj : Surikata PR