AMALIA od SanSwiss: revoluce v koupelnovém designu

Společnost SanSwiss se může chlubit dlouholetou specializací na výrobu kvalitních a moderních sprchových koutů. Letos s hrdostí představila trhu nejnovější a jedinečnou řadu AMALIA, která přináší do koupelen exkluzivní bezrámové posuvné dveře s pohodlným madlem.

SanSwiss se pyšní dvěma výrobními závody – v České republice v Jičíně a ve Francii ve městě Bitche, ovšem hlavní sídlo společnosti se nachází ve švýcarském Härkingenu.
Vysoká kvalita sprchových zástěn tohoto mezinárodně uznávaného a úspěšného výrobce se zárukou dlouhé životnosti se výborně hodí nejen do obytné výstavby, nýbrž i do investičních staveb, jako jsou hotely, penziony a lázně. V dnešní době je SanSwiss úspěšným evropským výrobcem. Nejen díky svému rozsáhlému know-how, četným inovacím a vysoké kvalitě výrobků, ale především i díky blízkosti k zákazníkovi v místě a poskytování profesionálních služeb. SanSwiss nabízí jak standardní sprchové kouty, tak i atypické – se zvláštními rozměry, výřezy či se zkosením.
Jako přední výrobce sprchových koutů v České republice se každým rokem snaží inovovat a přizpůsobovat se nejnovějším trendům v oblasti sanitární keramiky a každý rok přichází na trh s novým sortimentem. Letos je novinkou kolekce AMALIA.

AMALIA – nová úroveň elegance

Kolekce AMALIA je dostupná v tradičním aluchromu a také v nadčasové černé matné barvě, kterou SanSwiss nabízí v rámci své kolekce BLACK LINE, a to v kombinaci s čirým sklem pro dokonalý estetický zážitek ve vaší koupelně.

Otevřete dveře do nové úrovně elegance ve vašem hotelu či penzionu s variantou Walk-in zástěn z řady AMALIA od SanSwiss. Tyto zástěny nejenže nabízejí pohodlný a široký vstup pro vaše hosty, ale také zajišťují prostornost a komfort, které jsou klíčové pro jejich dokonalý pobyt. Transparentní plochy pevných stěn se stanou centrálním prvkem koupelny, dodávajícím moderní a sofistikovaný nádech prostoru. Díky bezrámovému designu lze Walk-in zástěny instalovat do různých konfigurací, což znamená, že mohou být skvělým doplňkem pro každý pokoj ve vašem etablovaném zařízení. Instalace je snadná a může být provedena na různé povrchy, včetně ploché vaničky nebo dlažby.

Překvapte své hosty jedinečným zážitkem a proveďte upgrade koupelen ve svém zařízení na úroveň, která si zaslouží ocenění!

S výběrem správného sprchového koutu do vaší koupelny vám poradí proškolení zaměstnanci SanSwiss v jičínském výrobním závodě (Popovická 1123, Jičín), kde se nachází také showroom.
Vystavené sprchové kouty si můžete také prohlédnout u prodejců, kteří jsou uvedení na webových stránkách společnosti

www.sanswiss.cz