O TITUL BEST OF REALTY – NEJLEPŠÍ Z REALIT 2018 USILUJE REKORDNÍ POČET PROJEKTŮ

Do své další fáze vstoupil jubilejní 20. ročník soutěže „Best of Realty – Nejlepší z realit“. V září uzavřel pořadatel soutěže, společnost BEST OF REALTY, příjem přihlášek a odborná porota na svém prvním zasedání nominovala více než pět desítek projektů, které se letos budou v jednotlivých kategoriích ucházet o respektovaný titul Best of Realty – Nejlepší z realit. 

Vyhlášení výsledků a předání ocenění těm nejlepším proběhneve středu 14. listopadu na slavnostním večeru v Kongresovém centru České národní banky v Praze 1. V čele sedmičlenné odborné poroty soutěže, považované v tuzemsku za nejprestižnější v oboru, stojí Ing. Pavel Kühn (Česká spořitelna – Erste Corporate Banking). Jury se skládá ze zástupců Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN) a dalších profesních sdružení, agentur pro výzkum trhu, bankéřů, koncových uživatelů nemovitostí, realitních makléřů a poradenských společností.

Projekty nominované na letošním prvním zasedání poroty budou soutěžit v šesti základních kategoriích (Rezidenční projekty, Nová administrativní centra, Rekonstruované kanceláře, Obchodní centra, Hotely a Průmyslové a skladové areály). Odrazem pokračujícího boomu tuzemského realitního trhu je rekordní počet nominací, který poprvé v historii soutěže překročil padesátku. „Největší počet uchazečů o titul je již tradičně mezi rezidenčními projekty – i letos bude kategorie rozdělena na dvě, a to podle jejich rozsahu,“ komentuje letošní ročník Jana Hrabětová, ředitelka soutěže.

„Po několika letech se do soutěže vrátila kategorie Rekonstruované kanceláře, i letos byla otevřena kategorie věnovaná obchodním centrům a také kategorie Nová administrativní centra je zaplněna opravdu zajímavými projekty,“ doplňuje Pavel Kühn, předseda odborné jury.
Dějištěm galavečera s předáváním „českých realitních Oscarů“ bude ve středu 14. listopadu Kongresové centrum České národní banky na Senovážném náměstí v Praze 1.

B&S je již mnoho let mediálním partnerem soutěže.

Více na www.bestofrealty.cz

Zdroj : Crest Communications